Креативен, флексибилен и ефикасен дигитален печат

Трансформирајте ја вашата идеја во реалност, во Фоксел принт ви нудиме услуги од дизајн до печатење, без разлика на тоа дали се работи за компанија или персонален проект. Нашиот тим се состои од високо искусни работници спремни за нови предизвици.

Дел од нашите можности:

  • Визиткарти
  • Брошури
  • Флаери
  • Меморандуми
  • Папки
  • Корпоративен пакет
  • Постери
  • Мени
  • Тефтери
Get Started

Новости

Претплатете се за да добивате актуелни промоции и известувања, ветуваме не замараме :)

Контакт

Телефон:+38978299395
Емаил: [email protected]
Адреса: 29 Ноември 99, Тетово

Социјални медиуми

Направено од : W_de - за FOXEL © 2022. Сите права задржани.