Маици

650.00 ден

Може да нарачате печатење на една или пак на поголема количина на маици во зависност од вашите лични или деловни потреби. Рокот за испорака е 1 до 5 работни денови.

Description

Печатењето на маици вклучува печатење на обични и ПОЛО маици во неколку бои и величини достапни за персонализирано печатење од предната и задна страна. Нудиме маици со величини за деца, мажи и жени. Маиците се 100% памучни и во најразлични бои. Нарачајте маици за униформа, или пак за лична употреба.

Additional information

Printing Side

Front, Front&Back

Количина

100, 50

Димензија

A1, A4

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Маици”

Your email address will not be published. Required fields are marked *