Слика на платно

1,600.00 ден

Фоксел изработува беспрекорни фотографии на канвас, коишто веднаш може да ги закачите на ѕид. Изберете го вашиот дизајн и уживајте во крајниот производ. Фотографиите на канвас се печатат на особено издржливи материјали со мазен завршеток.

Description

Фотографиите на канвас се омилена уметничка форма поради нивната прилагодливост и дизајнерски потенцијал. За разлика од уметничките слики, отпечатените фотографии на канвас се лесни и може да опфатат разни слики за пристојни цени.

Additional information

Coating

Matte, Super Gloss

Corners

Rounded, Square

Printing Side

Front, Front&Back

Количина

100, 200, 50

Димензија

A1, A4

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Слика на платно”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новости

Претплатете се за да добивате актуелни промоции и известувања, ветуваме не замараме :)

Контакт

Телефон:+38978299395
Емаил: [email protected]
Адреса: 29 Ноември 99, Тетово

Социјални медиуми

Направено од : W_de - за FOXEL © 2021. Сите права задржани.