Мени

8.99 ден65.99 ден

Треба да се обрне внимание на повеќе детали при креирањето на менито. Дизајнот треба да биде уникатен и да биде составен од убаво искомпонирани бои и правилна распореденост на елементи. Освен тоа, дизајнот треба да биде во согласност со тематиката на локалот.

Clear

Description

Една од главните компоненти на локалите се менијата. Добриот или лошиот дизајн на мени ќе го остави првиот впечаток кај клиентите, а сите знаеме дека првиот впечаток е навистина важен. Затоа треба да се потрудиме да имаме впечатлив дизајн кој ќе го задржи вниманието на клиентите и ќе зрачи со ексклузивност, префинетост и сериозност. Со помош на креативен дизајн локалот може да примами повеќе клиенти во блиска иднина.

Additional information

Coating

Matte, Super Gloss

Corners

Rounded, Square

Printing Side

Front, Front&Back

Количина

100, 200, 50

Димензија

A1, A4

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мени”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новости

Претплатете се за да добивате актуелни промоции и известувања, ветуваме не замараме :)

Контакт

Телефон:+38978299395
Емаил: [email protected]
Адреса: 29 Ноември 99, Тетово

Социјални медиуми

Направено од : W_de - за FOXEL © 2021. Сите права задржани.