3Д реклами

17,500.00 ден

3Д буквите исто така можат да бидат изработени за сместување во ентериери. Можно е да се користат различни материјали и комбинации, така што буквите можат да бидат стиропор, плексиглас, ПВЦ, дрво, месинг, нерѓосувачки челик, итн …

Description

3Д реклами и 3Д букви се изработени како самостојни букви или знаци. Користејќи различни материјали, буквите можат да имаат страничен раб од алуминиум, нерѓосувачки челик, плексиглас… со саканата длабочина и боја. LED диоди се поставени во буквите што ја осветлуваат буквата директно на лицето или индиректно ја осветлуваат позадината на писмото. Големината на фонтот е можна и над 2 метри во висина.

 

Additional information

Coating

Matte, Super Gloss

Corners

Rounded, Square

Printing Side

Front, Front&Back

Количина

100, 200, 50

Димензија

A1, A4

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “3Д реклами”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новости

Претплатете се за да добивате актуелни промоции и известувања, ветуваме не замараме :)

Контакт

Телефон:+38978299395
Емаил: [email protected]
Адреса: 29 Ноември 99, Тетово

Социјални медиуми

Направено од : W_de - за FOXEL © 2021. Сите права задржани.