Календари

55.00 ден

Фоксел нуди календари за на биро во две димензии: 14цм x 13цм x 6.8цм и 21цм x 13цм x 6.8цм. И двете димензии овозможуваат да го додадете своето лично лого на долниот дел од базата такашто ќе биде постојано забележливо.

Description

Календарите за на биро се идеални за оние со динамичен начин на живот бидејќи на нив може да прибележите информација за важен настан или состанок.  Календарите за на биро веќе се популарни помеѓу бизнис елитата бидејќи се рентабилни и ви помагаат во организација на времето додека го промовирате имиџот на вашата компанија.

Additional information

Coating

Matte, Super Gloss

Corners

Rounded, Square

Printing Side

Front, Front&Back

Количина

100, 200, 50

Димензија

A1, A4

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Календари”

Your email address will not be published. Required fields are marked *