Визит карти

5.00 ден

Кај нас можете да отпечатите визит карти со професионален квалитет и по пристојни цени преку едноставен онлајн процес на нарачка, со голем избор на опции за завршна обработка вклучувајќи и детална проверка и верификација на вашиот фајл. Визит картите оставаат силен впечаток за вас и вашата компанија и поради тоа поседувањето визит карти е многу важно.

За успешно да ја претставите вашата компанија, потребни ви се визит карти коишто се добро дизајнирани, ги содржат сите важни информации и оставаат траен впечаток.  Фоксел печати визит карти по пристојни цени ; процесот на нарачување е лесен и едноставен а вклучена е и брза испорака.

Понудата се однесува за една подготовка во тираж од 1000 еднострано отпечатени примероци, не за комбинација од 2 или повеќе подготовки.

Description

Димензии на визит карти

За нарачка на визит карти, изберете трослојна 300 гр хартија за да ја прикажете ексклузивноста на вашиот бренд или задржете ја едноставноста со обична сјајна или мат хартија, еднострано или двострано отпечатена. Префрлете го вашиот дизјан едноставно на нашата интернет страница или пак испратете ни го преку фајл серверот. Без оглед на вашето барање, ние секогаш даваме сé од себе да ги задоволиме вашите барања и да го создадеме вашиот идеален производ.

Стандардната димензија на визит картите е 9 x 5 цм, сепак ако сакате да наведете повеќе информации, изберете ја димензијата 8.5 x 5.5 цм. За заштита на отпечатениот материјал, ви нудиме ламинација на визит картите за мала доплата.

За поедноставна употреба направивме образец и упатство со инструкции коишто ќе ви овозможат да увидите како изгледаат различните дизајни, и нивните спецификации.

Нашиот онлајн образец ви овозможува одблизу да го следите вашиот буџет и да се осигурате да не го надминете преку обнова на системот во реално време којашто ќе ви покаже колку вашиот дизајн и испорака на визит картите ќе влијае на вкупниот трошок на вашата нарачка.

Additional information

Coating

Matte, Super Gloss

Corners

Rounded, Square

Printing Side

Front, Front&Back

Количина

100, 200, 50

Димензија

2.56×2.56, 3.5×2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Визит карти”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…