Брошури

30.00 ден

Фоксел ги трансформира вашите проекти за печатење на флаери во високо квалитетен производ за пристојни цени. Нашиот онлајн образец им помага на клиентите да ги прилагодат своите проекти за печатење на флаери на едноставен и брз начин и ви овозможува да го увидете крајниот трошок на вашата нарачка. Исто така прифаќаме и графички фајлови во PDF, JPEG или TIFF формат.

Description

Брошурите на превиткување им овозможуваат на фирмите да пренесуваат информации на мал формат коишто многу лесно може да се прикажат. Со додавање на ваш личен графички дизајн на флаерите го подобрувате угледот на вашиот бренд, предизвикувате внимание и ја промовирате вашата компанија.

 

Additional information

Coating

Matte, Super Gloss

Corners

Rounded, Square

Printing Side

Front, Front&Back

Количина

100, 200, 50

Димензија

A1, A4

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Брошури”

Your email address will not be published. Required fields are marked *