Рол банери

3,000.00 ден

Рол банерите се идеални за оние коишто бараат рекламен производ кој се поставува брзо и едноставно бидејќи може да се расклопат за само неколку секунди. Кај нас можете да отпечатите рол банери изработени од издржливи материјали – сите ги добивате со торба за транспорт. Може да нарачате рол банер со отпечатено плато и констуркција, или само конструкција во зависност од вашите потреби.

Description

Additional information

Coating

Matte, Super Gloss

Corners

Rounded, Square

Printing Side

Front, Front&Back

Количина

100, 200, 50

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Рол банери”

Your email address will not be published. Required fields are marked *