Sale!

Ароматизери

30.00 ден 25.00 ден

Description

Ултра практични освежувачи – ароматизери во разлини форми со можност за уникатна форма по ваш избор. Ароматизерите можат да бидат дури и во десет различни ароми по ваш избор.Ароматизерот може да го закачите на вашиот ретровизор за ароматизација и сузбивање на непријатните мириси.

Additional information

Бои

1/1; 4/1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ароматизери”

Your email address will not be published. Required fields are marked *