Чаши

250.00 ден

Совети за подготовка на фајловите

Оптималната резолуција на фајловите за дигитално и офсет печатење е помеѓу 200 и 350 dpi. Фајлот кој ни го праќате треба да биде во некој од следните формати PDF, JPEG или TIFF.

Description

Подарок од кој неможе да се сокрие насмевката.

Персонализирајте ја чашата со лого, фотографии, пораки, ослободете ја креативноста и направете супер фул колор дизајн.

Еден од најпопуларните избори за корпоративен подарок, персонализиран до најситни детаљи, огромна површина да ја пренесете вашата на уникатен начин. Одличен квалитет, фантастичен принт, подарок кој долго време ќе стои на бирото на вашите клиенти. Кратки рокови за изработка, совршен принт и пред се –  одлични цени. Дозволете вашиот бренд да засјае во најдобро можно светло.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Чаши”

Your email address will not be published. Required fields are marked *